Overnatning i Sæby

… og bliv gerne et par dage

Overnatningsoplevelse i Sæby

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hotel Viking

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness er beliggende kun 300 meter fra Kattegat i den nordlige udkant af Sæby.

Hotellets unikke faciliteter, den hyggelige atmosfære og perfekte beliggenhed nær skov, strand og Nordjyllands mange seværdigheder er et perfekt udgangspunkt for et vellykket ophold.

Oplev også hotellets unikke spa og wellnessområde med inden- og udendørs faciliteter, bl.a. stort spa og saltvandsbassin på tagterrassen med udsigt over Kattegat eller lad dig friste af Klinik Viwells mange tilbud på behandlinger og det store udvalg af skønhedsprodukter.

Hotel Vikings restaurant danner rammen om den kulinariske verden der tager et lokalt udgangspunkt. Køkkenet benytter i videst mulige udstrækning lokale råvarer, efter sæsonen. Efterfølgende tilberedes disse med lige dele kærlighed og passion for håndværket. I Restauranten serveres der morgenbuffet, frokost og middag om aftenen.

Hotel Viking råder også over en hyggeligt Lounge.  Her kan du nyde den afslappede atmosfære, hvor vi har sørget for rolig musik og analoge brætspil ad libitum. Tjenerene står klar til at lave en lækker specialkaffe eller te, samt lækre cocktails, drinks og iskolde fadøl.

Hotellet er handicapvenligt og har elevator, der giver adgang til størstedelen af værelserne.

 

Vikingvej 2
9300 Sæby
info@hotelviking.dk
98461700
www.hotelviking.dk


Hotelpension Aahøj

KLASSISK HOTELPENSION

Hotelpension Aahøj er en klassisk hotelpension med en enestående beliggenhed ned til Sæby Å.

Hotelpensionen Aahøj har ni dobbeltværelser og en hyggelig pejsestue i åben forbindelse med en vinterhave samt udendørs terrasse. En smuk gammel anlagt have indbyder til en skøn naturoplevelse.

Kvalitet og service er omdrejningspunktet. I afslappede personlige rammer ønsker jeg at du skal læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus. Aahøj indbyder til ro og fordybelse.

Morgenmad, tilberedt af nøje udvalgte lokale råvarer, serveres hver morgen og anbefales nydt foran den knitrende ild i pejsen.

Hotelpension Aahøj
Hans Aabelsvej 1
9300 Sæby
Denmark
http://aahoj.dk/


Pensionat Rolykke

I Sæby finder du den historiske ejendom Rolykke.

Ejendommen genåbnede i 2019 som pensionat og er nyrenoveret i den forbindelse.

Rolykke ligger helt op til Sæbygaard skov og Sæby å hvor der er gode vandrestier og MTB bane.

Pensionat Rolykke tilbyder overnatning i nyrenoverede ferielejligheder.

 Fra Rolykke er der:

 • 600 meter til Sæbys hyggelige bymidte samt til indkøbsmuligheder
 • 2,7 km til Sæby golfbane
 • 1,5 km til Sæbys dejlige strand og hyggelige havnemiljø
 • 12 km til Frederikhavn
 • 50 km til Aalborg
 • 53 km til Skagen
 • 68 km til Fårup Sommerland

Rolykkevej 12
9300 Sæby
E-mail:info@mc1.dk
Telefon:28743003
https://www.rolykke.com/


Sæby Spektrum
& Hostel

Sæby Spektrum & Hostel er omgivet af et stort grønt og rekreativt område med Sæbygaard Skov som nærmeste nabo mod nord og ikke længere end 10 min. gang til Kattegats fine og børnevenlige sandstrande.

Vores Hostel er opført i sammenhæng med byens idrætsanlæg, hvilket gør, at vi kan tilbyde et væld af aktivitetsmuligheder.

Hele anlægget hedder Sæby Spektrum & Hostel og omfatter pt. sportshal samt et stort moderne Hostel med plads til 220 overnattende gæster. I løbet af sommeren påbegyndes nybyggeri af ny springhal samt nyt indgangsparti, som vi naturligvis løbende vil underrette vores gæster og brugere om.


Velkommen på Helles Bed & Breakfast

I centrum af Sæby, med ca. 1,5 km til Sæby Havn og 1 km til Sæbygård Skov, ligger Helles Bed & Breakfast,

og med kun 200 m til torvet i Sæby findes ikke mere centrale overnatnings-muligheder.

I en bygning fra før 1900 er der nu indrettet til et hyggeligt Bed & Breakfast.

Der er mulighed for at lave morgenmad, frokost og lettere aftensmad i fælles tekøkken med 2 kogeplader, køleskab m. fryser, microovn/ ovn, kaffemaskiner, elkedel og alt service som der er behov for.

Køkken

I køkkenet er der køleskab og fryser til medbragt mad. Her kan I tilberede frokost og lettere aftensmad på husets 2 kogeplader eller i microovnen. Her er altid kaffe-te-sukker-pulverfløde-havregryn og cornflakes, dette må bruges efter behov.

Morgenmad:

Er der et stort ønske m.h.t. morgenmad, kan vi efter aftale handle ind så det er nemt næste morgen.
Vi bor nabo til Super Brugsen, og det vil foregå på den måde, at hvis I ønsker, der skal være handlet eksempelvis smør – mælk – rundstykker – ost – syltetøj m.m. så vil vi få det handlet, og få en bon på det fra Brugsen og det er så det I skal betale.

 

 • Tæt på indkøb (50 m
 • Gode parkeringsforhold ved siden af huset (gratis hele døgnet)
 • Tæt på offentlig transport (busstation 300 m)
 • Det er ikke tilladt at ryge i huset.
 • Og der må ikke være husdyr.

Kombiner overnatning og afslapning

Hvad er dit favoritsted i Sæby. Buddene kunne være mange, men vi har adspurgt nogle af byens fremtrædende personer om hvad der ligger dem nærmest hjertet.

Der er rigtig mange gode bud så vi anbefaler at du besøger dem alle og snupper en overnatning nu du er her.

Vi har i den anledning fået lavet et rigtigt godt tilbud på en overnatning på Hotel Viking, hvor du udover en fantastisk morgenbuffet kan nyde nogle afslappende timer i deres store inden- og udendørs spaområde.

Vi glæder os til at byde dig og familien velkommen i Sæby.